12-vuotissynttäriemme kunniaksi tarjoamme

12.6.2018
12-vuotissynttäriemme kunniaksi tarjoamme nyt lokakuussa kuumakivihieronnan klassisen hieronnan hinnalla.

Olemme vakiinnuttaneet asemamme Etelä-Suomen turvehoitolana. Vuosi turvehoitoja on tuonut jo useille kauan kaivattua vapautta mitä erilaisimmista vaivosta. Turvehoidot ovat hoitolassamme päässeet osaksi kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa stressinpurkua. Lämpöön yhdistettynä vaikutus moninkertaistuu.

Työhyvinvointipalvelumme yrityksille on avattu. Työyhteisöjen ennaltaehkäisevässä hyvinvoinnissa ei mielestämme ole riittävästi paneuduttu fyysisten jännitysten lievittämiseen. Kokonaisvaltaisesti rentouttavassa ja rauhallisessa yhteydessä annettava lihashuolto vapauttaa myös henkisiä paineita. Stressin ja jännitysten kroonistuessa pelkkä liikunta - niin tärkeää kuin se onkin – ei aina riitä. Hanabölen Hoitolan omistajan, Ulla Saarelan (LitK, M.A. Applied Psychology, Reiki-mestari) koulutus ja kokemus takaavat poikkitieteellisen asiantuntijuuden, jota työssä jaksamisen vahvistaminen ja burnoutin ennaltaehkäiseminen vaatii.

Turvesauna Helsinki Vantaa

Turvesauna Helsinki Vantaa -alueella löytyy Hanabölen Hoitolasta. Mikään ei ole yhtäältä ylellinen yhteishetki ystävien kanssa, toisaalta mitä rentouttavin ja puhdistavan kaunistava kuin turvesauna perheen tai läheisten ystävien kesken. Tilaa turvesauna joko netistä annettuina aikoina tai soita kysyäksesi lisää. Turvesauna kahdelle on erityinen mahdollisuus esim. paraiskunnan tai hyvien ystävien kanssa jakaa hyvää tekevä elämys supisuomalaiseen tapaan saunomalla ikiaikaisen puhtaan turpeen peitossa. Kupahtava imukuppihieronta kuuluu mukaan. Turvesauna neljälle on hinnaltaan edullisin sosiaalinen saunomistapahtuma. Siinä helposti ilo pulppuaa turpeenkin läpi! Saunan ja hieronnan lisäksi vilvoittelu katetulla kuistilla raikasta vettä nauttien antaa saunaan tervetullutta ulkoilmaa säästä riippumatta. Erikoistapauksissa voi tilata puilla lämmitettävän tynnyrisaunan 4-6 hengelle polttareita tai morsiussaunaa varten. Nämä sovitaan soittamalla. Kysy myös majoitusmahdollisuudesta.