Turvehoito

Hanabölen Hoitola on Etelä-Suomen turvehoitola. Sijainti on Vantaalla. Olemme tehneet tuotekehittelyä, jonka tuloksena on turvehauteen/-naamion sekä erityisen hoitoon soveltuvan hieronnan synerginen yhteisvaikutus. Turvehaudehieronta-hoitomme kautta pystymme rentouttamaan ja puhdistamaan kehon kuona-aineista ja mielen stressistä.

Suomalainen hoitoturpeemme on peräisin puhtailta suoalueilta Pohjanmaalta. Turve nostetaan 2–4 metrin syvyydestä, jossa siihen on vuosituhansien aikana kerääntynyt erilaisia bioaktiivisia aineita kuten humus- ja humiinihappoja. Hoidon yhteydessä nämä hapot pääsevät imeytymään solutasolle. Turve sisältää lisäksi runsaasti erilaisia mineraaleja, kuten magnesiumia, sinkkiä ja kuparia. Turvehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin kehosta poistuu runsaasti nesteitä ja kuona-aineita. Turvehoidon vaikutus perustuukin pitkälti elimistön vastustuskyvyn paranemiseen ja aineenvaihdunnan tehostumiseen.

Käytettävä turve on puhtaasti luonnontuote. Siihen ei ole lisätty mitään lisäaineita. Turpeen ei ole myöskään todettu aiheuttavan allergioita. Käyttötilanteessa turpeeseen lisätään ainoastaan vettä, jotta tuote olisi helpommin levitettävissä. Hoitotilanteessa turve pyritään pitämään kosteana esimerkiksi sumutinpulloa käyttämällä. Lämpö edistää turpeen vaikutusta, minkä vuoksi käytämme lämpöhauteita turvehieronnan yhteydessä.

Nyt myös turvesauna on mahdollista tilata 1-4 hengelle.