Kundaliinijooga kurssit

Planeetat (07.01.-18.2.2021)

Torstaisin klo 17.30-19.00

Kundaliinijooga kurssi koostuu 7 torstaista.

Jokainen tunti sisältää 1 tunnin kundaliinijooga kriya + 11 min rentoutus + 11 min meditaatio. Lue tästä lisää kundaliinijoogasta.

Miksi planeetat?

Talvipäivänseisauksen hetkellä kun Jupiteri ja Saturnus yhdistyi taivaassa isoksi tähdeksi, inspiroidun kundaliinijooga kurssista, joka tutkii planeettoja.

Kundaliinijoogaperinteessä opimme, että jokaisella planeetalla on erilainen energia. Planeetat heijastaa energiakehoja ja niiden ominaisuuksia. Jokainen planeetta tuo myös opetuksen, mikä voi auttaa sinua elämän matkalla.

Aurinkokunta on maapallon ulkopuolisten energioiden maailma, kun taas chakrojen sisäinen aurinkokunta ohjaa polkuamme ihmisinä. Mitä opimme itsestämme kun katsomme taivaaseen?

Kundaliinijooga kurssi perustuu klassiseen chakrojen tulkintaan ja niiden suhteeseen Vediseen astrologiaan. Kundaliinijoogaopettaja Tuuli Nam Rajpriti on kuitenkin vain nöyrä opiskelija näissä perinteissä. Kurssilla hän jakaa alkeelliset ja yksinkertaistetut havainnot näistä vanhoista traditioista.

Kundalinijoogatunnit on tarkoitettu kaikille tasoille ja kehoille. Lue tästä lisää kundaliinijoogasta. Olet tervetullut sellaisena kun olet. Sat Nam!

Ilmoittaudu tästä, niin saat heti ladattua zoom linkin kurssille, mikä alkaa 7.1. klo 17.30.