Missio

Hanabölen Hoitola on luontaishoitola Vantaan Rekolassa. Toimintamme perustuu arvoihin: rakkaus ja kunnioitus. Nämä ilmenevät tekemisissämme välittämisenä asiakkaistamme, itsestämme ja työstämme. Kunnioitamme asiakkaidemme luottamusta meihin, kun he tulevat meille hoitoon. Tämä on meille sydämen asia, mikä muistuttaa meitä sekä hoitotilanteessa että sen ulkopuolella. Nämä arvot informoivat meitä mm. olemaan täsmällisiä ajankäytössämme, jotta asiakas voi luottaa hoidon alkavan ja loppuvan niin, että aikataulut pitävät.

Missiomme on olla paras luontaishoitola Etelä-Suomessa ja pyrimme jatkuvasti parantamaan hoitolamme palvelukokemusta. Aiomme olla merkittävä työhyvinvoinnin tarjoaja, koska mielestämme kokonaisvaltaisesti terveyttä tukevaa ja sairauksia ja pahaa oloa ennalta ehkäisevää toimintaa ei ole riittävästi tarjolla yrityksille. Mottomme on ollut jo 13 v ajan: ¨Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään.¨

Omistaja Ulla Saarela

HISTORIA JA NYKYISYYS

Ulla Saarela (liikuntatieteiden kandidaatti, psykologian maisteri) perusti vuonna 2006 luontaishoitolan tarkoituksenaan tuoda ihmisille luonnonmukaisia vaihtoehtoja itsestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Yli vuosikymmenen aikana hoitolassamme on saatu erilaisia luonnonmukaisia ja ajan testaamia hoitomuotoja, joille löytyy kysyntää.

Tällä hetkellä lähes jokainen käyttää hierontaa. Monet huoltavat kehoaan jo ennalta ehkäisevässä mielessä. Uusimpana luontaishoitolassamme on otettu käyttöön kotimainen, tutkimuksissa ensiluokkaiseksi havaittu hoitoturve. Turvehaude ja hieronta -hoitomme on synergisesti vaikuttava yhdistelmähoito, jossa turpeen hoitavat ja puhdistavat ominaisuudet tehostuvat hieronnan yhteydessä.

Kesällä on tarjolla kesäkursseja: terveysliikuntaa nurmikolla ja henkistä harjoitusta puutarhassa meditaation ja tietoisen läsnäolon kursseilla.

Haluamme tuoda uusia keinoja läheisistämme huolehtimiseen. Siksi tarjoamme magneettihierontakurssin omaishoitajille, lähihoitajille ja hierojille. Omistaja Ulla Saarela on tutustunut USA:ssa asuessaan magneettien terapeuttiseen käyttöön ja opetamme sitä hoitolassamme. Kaikki hoitomme poistavat jännityksiä ja stressiä.  Stressiklinikka -palvelussa tarjoamme yksilöllistä hoito-ohjelmaa, jossa  yhdistyy kokonaisvaltainen tiimityö.

Haluamme olla resurssi työnantajillekin henkilöstön hyvinvoinnin edistämisessä. Olemme valmiit suunnittelemaan yhdessä sopivia ohjelmia erilaisiin tarpeisiin.

Luontaishoitola toimii viihtyisässä, 70-luvulla rakennetussa ja arkkitehdin suunnittelemassa bungalov-talossa, jossa on puutarha ja iso nurmikko terveysliikuntaa ja tapahtumia varten kesäkaudella.

HOITOKÄYTÄNTÖMME

Hoitokäytäntömme perustuvat arvoihin: rakkaus ja kunnioitus. Sille on ominaista:

  • Kokonaisvaltaisuus, ihmisen toiminnallisuuden vahvistaminen
  • Vaikuttava, luonnonmukainen hoitomuoto
  • Luotettavuus on seurausta asiakkaan arvostamisesta
  • Erinomainen asiakaspalvelu on looginen seuraus näistä arvoista lähtevään toimintaan

Hanabölen Hoitolan filosofia haastaa meidät kierrättämään hyvää oloa vastoinkäymisistä huolimatta. Kun laittaa tietoisesti hyviä ajatuksia ja tekoja kiertämään, palaavat ne moninkertaisena takaisin. Liian usein kierrätämme vain pahoinvointiamme. Itsestä huolehtiminen on hyväksi koko yhteisölle: Terve ja eheä yksilö kykenee tuottamaan hyvää oloa toisillekin.

Laitetaan yhdessä hyvä olo kiertämään!

Ulla ja Hanabölen Hoitolan hoitotiimi