Rakkauden voimaenergia

Miksi emme käyttäisi rakkauden voimaenergiaa enemmän? Rakkaus parantaa haavat niin kehossa kuin mielessäkin. Ken on kokenut rakkauden voiman, ei sitä helposti unohda.

Nyt en puhu siitä rakkaudesta, joka yhdistää kaksi ihmistä intiimisti, ja saa myös seksuaalisen ulottuvuuden. Haluan puhua siitä rakkauden energiasta, mitä suuret ja merkittävät ihmiset ovat käyttäneet. He ovat tehneet puhdistustyön, mikä on välttämätöntä ego-mielessä, jotta puhdas rakkaus voi ilmetä ja tehdä ihmeitä ihmisissä.

Historiaan ovat jääneet sellaisina mm. Mahatma Gandhi, Äiti Teresa, Nelson Mandela, Martin Luther King mm. On paljon muitakin. He ovat vaikuttaneet suuriin ihmisjoukkoihin ja tehneet historiaa. He ovat olleet ihan tavallisia ihmisiä, jotka ovat tehneet epätavallisia tekoja.

Olin noin kolmevuotias, kun rakkaus kosketti tuntemattoman ihmisen kautta minua niin, että muistan sen ikäni. Äitini oli sisartani viimesillään odottaessaa kompastunut junan rappusilla, pudonnut ja loukannut pahasti itsensä. Hän oli tukehtua, ison vatsansa painaessa keuhkoja, junalaiturille pudotessaan. Tuntematon mies, oli toiminut nopeasti, painanut vatsaa alaspäin, jotta äitini sai henkeä. Hänet toimitettiin kiireesti sairaalaan, missä synnytys käynnistyi.

Äitini oli kuolla, ja oman kertomuksensa mukaan hän koki jo ruumiista erkanemista, mutta lääkintähenkilökunta pystyi pelastamaan hänet henkiin. Isäni oli järkyttynyt, enkä muista hänestä tapahtuma-aikaan juuri mitään. Muistan kuitenkin, että tämä sama mies, joka oli pelastanut äidin laiturilla, tuli meitä kolmea pientä lasta katsomaan, jotta isä sai olla sairaalassa äidin tilan ollessa kriittinen sisareni syntyessä, kaiken kukkuraksi.

Tämä tuntematon mies leikki meidän lasten kanssa, enkä koskaan unohda miten ihanalta tuntui kun hän lennätti minuakin (3v) ilmassa kuin lentokonetta. Hänestä huokui välittäminen voimakkaan rakkauden energian saattamana. Emme enää kuulleet hänestä, mutta hänen toimintansa ja energiansa ei unohdu koskaan.

Myöhemmin olen tutustunut rakkauden energiaan ja opiskellut sitä itsekin, vaikka heti on lisättävä, että rakkaus on myötäsyntyistä kaikille. Kaikki äidit ja lastensa kanssa olevat isät tietävät sen. Lapsi avaa rakkauden kanavat meissä auki, jos vain maltamme olla läsnä. Olen onnekas siinä suhteessa, että olen saanut äidinrakkautta ja isoäidin rakkautta. Molemmilla virtasi rakkauden energia, ja se teki heidän käsistään parantavat kädet. Kuvittelin pitkään että kaikki äidit parantavat, kunnes opin, että joillakin äideillä nämä kanavat eivät ole auki samassa määrin. Tämä kyky voi olla osittain perinnöllistä, kuten siniset silmätkin ovat. Minullakin on parantavat kädet.

Opiskelin myöhemmin Reiki hoitajaksi ja suoritin Reikimestarin tason. Se on yksi tunnetuimmista energiaparannusmenetelmistä. Opiskelin myös Quantum- healing menetelmää. Voinkin siksi sanoa, että rakkauden kanavaa voi harjoittelemalla avata. Rakkauden energia on ajatonta ja rajatonta kuten rukous. Siksi se vaikuttaa pitkien etäisyyksienkin päässä. Rukouksen kautta voi avata rakkauden kanavat itsessään, koska meillä on ehtymätön lähde Luoja, Jumala, kutsuipa tätä korkeinta elämän antajaa millä nimella tahansa.

Ihmismieli eli egomieli ei pysty parantamaan, koska se on ajallinen ja rajallinen. Se pystyy kuitenkin antautumaan palvelemaan Korkeinta Rakkautta parhaimmillaan. Näitä rakkauden hengen palvelijoita tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Minä halusin alistaa egoni palvelutehtävään. Siksi minusta tuli energia-eheyttäjä ja luontaishoitolan perustaja. Käyttövoimanani on rakkaus. Miksi tyytyisin vähempään? Tekeekö tämä minusta yli-ihmisen? Ei, olen ihan tavallinen ihminen, mutta voin valita tehdä tekoja rakkauden siivittämänä. Siitä saa hyvän mielen. Minusta se on tärkeätä.