Turvehaude ja hieronta

19.3.2017
Turvehaude ja hieronta on kahden hoidon päällekkäisen ja synergisen vaikutuksen vuoksi vertaansa vailla oleva tehohoito. Lämmin turvehaude ja hieronta "sulattaa" tehokkaasti stressiä ja pehmittää sitkeitäkin lihasjumeja. Aineenvaihdunta saa tehosykäyksen, ja hauteessa irronneet kuona-aineet poistetaan tähän hoitoon varta vasten kehitetyllä hieronnalla, mikä viimeistelee hoitovaikutuksen.

Turvehaude ja hieronta sopii erityisesti johtavassa asemassa oleville, jotka arvostavat tämän hoidon rentouttavaa intensiteettiä ja ajan säästöä.

  Turvehaude ja hieronta on 100% ekologinen ja perustuu ikiaikaisen suoturpeen terveyttä edistäviin vaikutuksiin. Hoitoturpeemme on tutkittu geologisessa tutkimuslaitoksessa ja luokiteltu erittäin laadukkaaksi 8/10. Ähtärin hoitoturvetta viedään moneen maahan ja sitä on maailmalla suositeltu laajasti hoitokäyttöön.   Turvetta käytetään noin 100 erilaissa vaivassa. Turve edistää solujen uudistumista yhtäältä poistamalla kuona-aineita ja toisaalta imeyttämällä solun toiminnan kannalta hyödyllisiä aineita, mm. fulvohappoja ja hivenaineita. Tämä hoito on erittäin vaikuttava, minkä todistaa hoidon jälkeen lisääntynyt virtsan eritys.