Hoitolahjakortti

17.11.2014
  Hoitolahjakortti on mahdollista saada Vantaalla sijaitsevasta Hanabölen Hoitolasta mihin tahansa hinnastomme hoidoista. Jos sinulla on joku erityinen henkilö, jolle haluat antaa merkittävän hyvän olon lahjan, suosittelemme hoitosarjaa. Jos tarvitset konsultointiapua hoitosarjan valinnassa, olemme käytettävissä. Anna rakkautesi tuntua hoitolahjakortin muodossa!  

Lahjakortin voi ostaa seuraavasti:

 1. Valitse summa lahjakortille.
 2. Osta lahjakortti
  • Soita hoitolan numeroon 045 8531070. Jätä viesti vastaajaan tai lähetä tekstiviesti soittopyynnöllä jos hoitaja ei vastaa. Sovittaessa, lahjakortin voi noutaa hoitolasta, ja noudettaessa maksaa korttimaksulla.
  • TAI
  • Maksa lahjakortti paypal:in kautta. Vastaanottaessamme maksun, lähetämme sinulle sähköpostiin lahjakortin, minkä voit tulostaa itse. Muista kirjoittaa lahjakorttiin paypal laskunumero, jotta voimme verifioida maksun.
   Hanabölen Lahjakortin arvo (€)
 3. Lahjan vastaanottaja voi tilata hoidon nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla hoitolaan.
 4. Lunasta lahjakortti tuomalla joko lahjakortti tai paypal laskunumero hoitolaan. 
Hoitolahjakortti voidaan räätälöidä rakkaasi tarpeiden mukaan.

Onko läheiselläsi tai itselläsi ollut jo pitkään vaivoja? Oletko valmis investoimaan itsesi/hänen hyvinvointiin "mersun huollon verran"? Hoitolahjakortti esimerkiksi 5, 10 tai 15 kerran hoitosarjaan voisi ratkaisevasti auttaa.

Hoitolahjakortti Hanabölen Hoitolaan on todellinen rakkauden ja huolenpidon osoitus.