Missio

26.6.2013

Hanabölen Hoitola on luontaishoitola Vantaan Rekolassa.

HOIDOT:

  • Klassista- ja urheiluhierontaa
  • Kuumakivi- ja aromiöljyhierontaa
  • Intialaista päähierontaa
  • Magneettihierontaa
  • Turvehaude hierontaan yhdistettynä UUTTA!
  • Reiki energiahoito

HISTORIA JA NYKYISYYS

Ulla Saarela (liikuntatieteiden kandidaatti, psykologian maisteri) perusti vuonna 2006 luontaishoitolan tarkoituksenaan tuoda ihmisille luonnonmukaisia vaihtoehtoja itsestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Yli vuosikymmenen aikana hoitolassamme on saatu erilaisia luonnonmukaisia ja ajan testaamia hoitomuotoja, joille löytyy kysyntää.

Tällä hetkellä lähes jokainen käyttää hierontaa. Monet huoltavat kehoaan  jo ennalta ehkäisevässä mielessä.  Lymfaterapia on hyväksytty hoitomuodoksi jo  lääketieteen puolellakin. Vyöhyketerapia on saavuttamassa samaa asemaa täydentävien hoitojen joukossa. Shindoterapia on tehokas futonilla annettava shiatsun kaltainen Japanilainen hoitomuoto. Molemmat viimeksi mainitut hoitomuodot tuovat idän viisautta täydentämään länsmaista ajatteluamme terveydenhoidosta. Shindoterapian ja vyöhyketarapian mukanaan tuomat käsitteet kuten meridiaanit ja chakrat ovat jo valtaosan väestä tiedossa.

Uutena luontaishoitolassamme otetaaan käyttöön kotimainen, tutkimuksissa ensiluokkaiseksi havaittu hoitoturve. Turvehaude+hieronta hoidossa turpeen hoitavat ja puhdistavat ominaisuudet tehostuvat hieronnan yhteydessä.  Tämä synergisesti vaikuttava yhdistelmähoito on saatavilla Hanabölen Hoitolassa Vantaalla syyskuusta 2017.

Kesällä on tarjolla kesäkursseja: terveysliikuntaa nurmikolla ja henkistä harjoitusta puutarhassa meditaation ja tietoisen läsnäolon kursseilla.

Haluamme tuoda uusia keinoja läheisistämme huolehtimiseen. Siksi tarjoamme magneettihierontakurssin omaishoitajille, lähihoitajille ja hierojille. Omistaja Ulla Saarela on tutustunut USA:ssa asuessaan magneettien terapeuttiseen käyttöön ja opetamme sitä hoitolassamme. Kaikki hoitomme poistavat jännityksiä ja stressiä.  Stressiklinikka -palvelussa tarjoamme on yksilöllistä hoito-ohjelmaa, jossa  yhdistyy kokonaisvaltainen tiimityö.

Haluamme olla resurssi työnantajillekin henkilöstön hyvinvoinnin edistämisessä. Olemme valmiit suunnittelemaan yhdessä sopivia ohjelmia erilaisiin tarpeisiin.

Luontaishoitola toimii viihtyisässä, 70-luvulla rakennetussa ja arkkitehdin suunnittelemassa bungalov-talossa, jossa on puutarha ja iso nurmikko terveysliikuntaa ja tapahtumia varten kesäkaudella.

HOITOKÄYTÄNTÖMME Hoitokäytäntömme perustuvat arvoihin: rakkaus ja kunnioitus. Sille on ominaista:
  • Kokonaisvaltaisuus, ihmisen toiminnallisuuden vahvistaminen
  • Vaikuttava, luonnonmukainen hoitomuoto
  • Luotettavuus on seurausta asiakkaan arvostamisesta
  • Erinomainen asiakaspalvelu on looginen seuraus näistä arvoista lähtevään toimintaan
Hanabölen Hoitolan filosofia haastaa meidät kierrättämään hyvää oloa vastoinkäymisistä huolimatta. Kun laittaa tietoisesti hyviä ajatuksia ja tekoja kiertämään, palaavat ne moninkertaisena takaisin. Liian usein kierrätämme vain pahoinvointiamme. Itsestä huolehtiminen on hyväksi koko yhteisölle: Terve ja eheä yksilö kykenee tuottamaan hyvää oloa toisillekin. Laitetaan yhdessä hyvä olo kiertämään! Ulla ja Hanabölen Hoitolan hoitotiimi Screen Shot 2016-07-07 at 9.49.21