Ajankohtaista’

Ajankohtaista on syksy!

Hoitolamme on kääntymässä syksyyn sopivien hoitojen tarjontaan kuten turvehaude/ hieronta sekä sauna+ hierotapaketit pienryhmille pimeyttä ja kylmyyttä kompensoimaan .

Ajankohtaista on Hanabölen Hoitola Seinäjoki!

Pitkäaikainen urheiluhierojamme Anne Kettunen muutti avioiduttuaan Seinäjoelle ja tuo Hanabölen Hoitolan syksyllä uudelle paikkakunnalle. Onnea Annelle ja uudelle seikkailulle! Syyskuussa voit jo varata aikoja Seinäjoella Hanabölen Hoitolan nettisivujen kautta!

Koulutusmahdollisuus koulutetuille hierojille

Kokonaisvaltaisen hierontahoidon salat I kurssi

Tunnetko sydämmessäsi kaipuun antaa kokonaisvaltaisesti vaikuttavia hierontoja? 

Aika: 19.10.2019 klo 9-15

Tarkoitus: Kurssin tarkoitus on parantaa koulutetun hierojan työn vaikuttavuutta. Se auttaa asiakkaan fyysisten vaivojen lisäksi psykologisia jumeja, ja mahdollista elämänenergian tai -ilon puutetta, lyhyesti: hoitaa koko ihmistä kokonaisvaltaisesti. Tällä kurssilla ehdimme käsitellä pääpiirteet ja vahvistaa käsitystämme kokonaisvaltaisen hierontahoidon antamiseen.

Hinta: Yhden kurssin hinta on 280€, josta HHOy:hyn siirtyvät hoitajat eivät maksa mitään. Kurssi antaa pätevyyden tarjota HHOy:n brändihierontaa hoitolassamme.

Ilmoittautuminen: Kurssille ilmoittautuminen sähköpostilla ulla@hanabolenhoitola.fi. Kurssimaksun suoritus HHOY:n tilille: FI55 5000 0120 3513 08 vahvistaa ilmoittautumisen. Kurssille otetaan korkeintaan 10 henkeä.

Kouluttaja: Opettajana toimii Ulla Saarela, kokonaisvaltaisen hoitofilosofian ja käytännön asiantuntija: Liikuntaieteen kandidaatti, M.A. of Applied Psychology, Reiki- Mestari-kouluttaja, Landmark Education Corporation; käytännönfilosofista koulutusta (valmentaja) ja Agape Spiritual Center, opintoja (rukouspalvelija). Ulla Saarela on Hanabölen Hoitolan perustaja- omistaja.

Kokonaisvaltaisen hierontahoidon salat II

Kurssi II  annetaan Hanabölen Hoitolan omille koulutetuille hierojille.