Apua työstressiin – seis loppuunpalamiselle

 
  • Stressistä on tullut kansantauti, joka haittaa työelämäämme ja tuottavuuttamme. On aika puheiden sijaan puuttua asiaan vaikuttavilla keinoilla, jos sellaisia on.
  • Työnantajana olet saattanut panna merkille huolestuneena aiemmin erinomaisena pitämäsi työntekijän kohdalla, että työkyky, työteho ja into ovat vähentyneet ja epäilet, että henkilö ei osaa enää hallita stressiään?
  • Onko sinulla työnantajana mitään tehokasta keinoa katkaista stressin kierre ilman sairaslomaa? Työn vaativuudesta ei voi tinkiä eikä kuormaa vähentää tänä yt-neuvottelujen aikana. Mitä voidaan tehdä asialle?
  •  Stressiä pystytään purkamaan ilman sairaslomaa, jos ohjelma on asiantuntevasti tehty. Olen koonnut tehokkaasti stressiä poistavan ohjelman ottaen erityisesti huomioon työelämän nykyiset vaatimukset. Tämä ohjelma on toteutettavissa heille, jotka ovat todenneet tarvitsevansa ratkaisevaa apua, eivätkä halua antaa tilanteen pahentua loppuun palamiseen ja pitkään sairaslomaan. Stressinpurun voi hoitaa työn ohessa, aamuisin monesta asiantuntijasta kootun tiimin avulla.
  • Tarkoituksena on että asiakkaamme oppii saamaan stressistään tietoisen otteen ja ottaa sen hallinnasta vastuun välttämällä lisäkuormitusta sopimattoman ravinnon ja elämäntapojen kautta. Stressiklinikassa rauhoitetaan autonomisen hermoston stressireaktiota, ja opetetaan yksilöä hoitamaan itseään, jotta hän voi löytää tavan, jossa pitkään jatkunutta stressiä ei enää pidetä yllä. Viisi aamua kestävää Stressiklinikka-ohjelmaa voi toistaa useampana kuukautena tarvittaessa, kunnes opitaan uusi rentoutuneempi oleminen ja rauhallisempi työntekotapa.
Ohjelman on laatinut liikuntatieteiden kandidaatti, sovelletun psykologian maisteri, hoitolan omistaja Ulla Saarela. Hän on myös Reiki Mestari ja elämänvalmentaja, joka on kouluttautunut Kaliforniassa. Hän on tutustunut joihinkin ulkomaisiin stressiklinikoihin ja tiedostaa tarpeen tuoda se Suomeen.