Kesäkausi 2014 ja me: Missä muualla voit oppia terveysliikuntaa puutarhassa?

Ajatteletko sinä kuten minä? Minusta kesästä on otettava kaikki irti, elämästä on nautittava ja koettava kaksin verroin kaikki se, mikä talvella ei ollut mahdollista. Oletko sinäkin sitä mieltä, että kannattaa ladata akut, hoitaa kroppa ja mieli kuntoon. On sulatettava viimeiset jääkiteet sielun perukoilta, hengitettävä aurinkoa, kukkien tuoksua ja linnunlaulua korvien kuulla ja sydän ammollaan. Jos vähänkin näin ajattelet, tee päätös, että olet mukana. Tällä kerralla et jää junasta vaan toimit. Oikea aika on nyt. Hanabölen Hoitolassa on kesäkauden avajaiset 24.5. 2014. Tuona lauantaiaamupäivänä voi tutustua paikkaan, tavata ohjaajat ja kokeilla kesäkahvilaamme. Voi tulla poimimaan parhaat tavarat pihakirppikseltä jo aamukahdeksalta ja nauttia kahvilastamme klo 9 jälkeen. Voit nähdä, kuulla ja todeta itse 11-13 Hanabölen Hoitolan väeltä ja kesäkurssin ohjaajilta mistä on kysymys. Terveysliikuntaa Tänä vuonna tarjoamme terveysliikuntamuotoina jo viime kesänä aloitettua Asahia ja nyt uutena 5 tiibetiläistä -liikesarjaa, joka lupaa nuorennuskuuria niille, jotka jatkavat harjoitteiden tekemistä kotona. Energia liikkuu -kurssi sopii joko näiden kurssien pohjaksi tai itsenäisenä kesän aloituskurssina. Aamulenkkikurssi järjestetään, jos osallistujia ilmaantuu. Meditaatiokurssi Lyhyt kurssi on tarkoitettu aloittelijoille, jotka haluavat oppia tietoista läsnäoloa (mindfulness). Jos olet etsinyt tapaa päästä alkuun, nyt on hyvä tilaisuus oppia ja saada tuntumaa meditointiin. Kiireiselle, aina suorittamiseen väsyneelle tämä on sopiva tilaisuus ”vain olla”. Meditoinnilla on tutkitusti havaittu olevan hyviä fysiologisia terveysvaikutuksiakin. Mielen rauhoittuminen on opeteltava asia monelle. Kesä on ihanaa aikaa, josta kannattaa nauttia ja samalla huolehtia omasta hyvinvoinnista ja virkistymisestä. Tule lataamaan akkusi talvea varten! Haluamme avata kesäkeitaamme sinullekin. Ennakkoilmoittautuja saa kurssikohtaisen edun! Olet sydämellisesti tervetullut! Ulla