Onnistuneiden uuden vuoden lupausten ja aikomusten teko

Mikä ajatus tulee ensimmäisenä mieleen kun ajattelet uutta vuotta 2014? Mitä tunnet samalla? Usko tai älä, mutta nämä asiat ovat jo osa sitä ohjelmointia, mikä alitajunnassasi on tämän vuoden varalle. Annatko sen vaikuttaa vai et? Jos haluat tietoisesti vaikuttaa valintoihisi, täytyy olla rohkeutta ja rehellisyyttä myöntää, mitä tajunnassasi oikeasti on jo valmiina. Vain silloin voit tietoisesti valita sen ohjelman, jonka aiot ladata itsellesi. Kannattaa tehdä pieni haittaohjelman tarkistus ennen uuden ohjelman lataamista. Itselläni on hieman kyllästynyt olo: ¨Joko taas? Miten se nyt taas alkaa?" Pieni epämukavuuden tunne seuraa tätä ajatusta. Se tuntuu ikään kuin johdattavan minut pois ja olemaan ajattelematta koko asiaa, koska se on epämukavaa ja vaikeaa. Tämän ajatukseni ja tunteen tiedostaminen tuo vastuullisen minän esiin. "Hetkinen, en valitse tuota, vaan minä aion luoda tästä vuodesta vieläkin paremman kuin viime vuosi oli!" Tämä ajatus tuo hulvattoman innostuksen tunteen mukanaan. Kyllä minä aion näin, ja tämä saa olla tietoisena pohjana uudenvuoden lupauksilleni. En osta tuota vähättelevää ja kutistavaa ohjelmaa, en allekirjoita sitä. Poistan sen. Aion sallia itseni luoda rauhassa näitä aikomuksiani tänään. Menen metsään kävelylle ja annan itseni puhdistua ja rauhoittua. Muotoilen aikomukseni rauhassa ja kosketuksessa olemukseni ytimeen, jolloin niiden pitäminen on helpompaa. Suosittelen sinullekin rauhassa mietittyjä aikomuksia. Olet sen arvoinen. Uudelle vuodelle aikomusten ja lupausten tekeminen voi olla enemmän kuin leikki, joka usein epäonnistuu vain sen takia, että valmistellaan hätäisesti lupaukset, jotka eivät oikeasti tunnu omilta. Hyvää uuden vuoden 2014 aikomusten luomista! Ei tässä mikään hätä ole. Tammikuun alku riittää hyvin. Rauhoitutaan ensin ja hengitetään.