Seitsemän vuotta Hanabölen Hoitolaa

Hanabölen Hoitola on tarjonnut luonnonmukaisia hoitoja Rekolan Suomantiellä jo seitsemän vuoden ajan. Hoitolan nimen valitsin aikoinaan alueella sijainneen vanhan Hanabölen hoitolan mukaan. Näin olen nimellä halunnut kunnioittaa alueen historiaa ja vanhoja hoitoperinteitä, kuten hierontaa ja muita luonnonmukaisia hoitomuotoja, joilla on edelleenkin paikkansa allopaattisen lääketieteen rinnalla yksilöiden hyvinvoinnin edistämisessä. Hanaböleksi kutsuttiin koko sitä aluetta, mikä sijoittuu nykyisen Tikkurilan ja Korson väliin. Olemme tarjonneet luomuhoitoja, joista hieronnat ovat kysytyimpiä. Anne, urheiluhierojamme, on asiakkaillemme käynyt tutuksi `parhaana hierojana´, jota heillä on koskaan ollut. Hän pitää huolta siitä, että hoitofilosofiamme toteutuu asiakaspalvelussamme. Tavoitteenamme on tarjota parhain asiakaspalvelu, mitä alalla löytyy. Palautteen mukaan olemme onnistuneet, mutta aina on varaa parantaa. Osteopatia on hierontojen lisäksi saavuttanut suuren suosion nykyään, kiitos erinomaisten osteopaattiemme Sannan ja Jonnan. On ollut erittäin palkitsevaa, kun asiakkaamme ovat jopa vuosikausien kipuja kestettyään saaneet avun osteopaattiemme käsittelyssä. Sannan erikoisosaamiseen kuuluu osteopatian lisäksi vyöhyketerapia, Jonna taas on koulutukseltaan myös hieroja. Tämän syksyn uutena aluevaltauksena tarjoamme hoitoa koulutetun kiinalaisen hierojan käsissä. Hänen hoitojaan on saatavilla meillä tiistaisin. Nyt voimme antaa sekä länsimaista että kiinalaista hoitoa neulojen ja akupainannan avulla. Olen erittäin iloinen Shiyi Wang'in mukana olosta tiimissämme. Suosittelen kokeilemaan. Terveyskasvattajana olen pohtinut, miten saada ihmiset heräämään hoitamaan itseänsä jo silloin, kuin vakavia vaivoja ei vielä ole ilmaantunut. Ennalta ehkäisy on huomattavasti helpompaa ja halvempaa kuin vaivojen hoito. Liikunnan merkitys on ymmärretty kiitettävästi. Liikunnan harjoittamisessakin voi kuitenkin syntyä epätasapainoa ja kireyksiä, jos alku-, ja loppuverryttelylle ei anneta kiireessä asianmukaista huomiota. Siksi useimmat tarvitsevat liikunnan lisäksi huoltoa, joka on usein hierontaa, jotta kireydet saadaan poistetuksi ja aineenvaihdunta palautumaan. Hyvinvoiva ihminen on kykenevämpi onnellisempaan elämään, mikä on tavoitteemme. Tämä vaatii henkilöltä sitoutumista itsensä hoitoon ja investointia sen kustannuksiin - siis kehittyneempää omanarvontuntoa, kuin mitä yleensä kasvatuksessa olemme saaneet. Hanabölen Hoitolassa olemme tehneet itsensä huollon ja siihen investoinnin mahdollisimman palkitsevaksi sarjahoitojen `lisähoidoilla`. Olemme myös laatineet kokonaan uudet lahjapaketit, joissa meillä on huomattavat 7-v synttäritarjoukset. Nyt kannattaa aloittaa omasta itsestä huolehtiminen säännöllisesti. Energiaparantajana voin kertoa että sekä itsensä että toisen arvostaminen lahjalla tai hyvän kierrättämisellä - esim. suosittelemalla hyväksi koettuja hoitojamme, josta toisellekin on hyötyä - avaa sydänchakraa (sydämen energiakeskusta). Tämä rakkausenergia on mitä tervehdyttävintä oman itsenkin hoitoa, koska sydäntaudit ovat kansantautejamme. Suosittelen sydämellisesti tutustumaan lahjatarjouksiimme ja sitoutumaan oman itsen huoltoon itselle sopivalla tavalla sekä laittamaan hyvä kiertämään. Saat siitä hyvän mielen, mikä parhainta! Hyvää syksyä! Terveisin, Ulla